Op weg naar 555.555 kilometer…

Onze Bornse collega Harm Hoek, van de gelijknamige rijschool, rijd al sinds 8 augustus 2012 met dezelfde lesauto… dat is bijna 10 jaar. De kilometerteller van Harm’s Seat staat inmiddels op 539.807 kilometer.

Harm is onderweg naar de magische 555.000 kilometer en dat zal hooguit nog enkele maanden duren. Het jaarlijkse gemiddelde van zo’n 60.000 kilometer komt de meesten van ons wel bekend voor… toch?

Verspreid over al die jaren valt het onderhoud reuze mee:

  • 2 x turbo vervangen; waarvan 1 keer onder garantie
  • 1 koppelingsplaten bij 270.00 kilometer
  • 1 x ventilator
  • 1 x dynamo
  • 1 x accu
  • 1 x radiator
  • 1 x schokdempers voor en achter

Wanneer Harm over enkele maanden een foto van zijn kilometerstand opstuurt die exact op 555.555 staat zal RijschoolProf.nl hem verrassen met een leuk aandenken….

Redactie rijschoolprof.nl

GERELATEERD

CBR Meest gelezen Praktijkexamen B Rijbewijs Rijscholen Uit het land

‘Koepel Rijopleiding en Verkeersveiligheid (KRV) en het CBR spelen een spelletje met de consument’

Vandaag maakt het CBR bekend dat de op 1 september ingestelde maatregel om kandidaten die twee keer zijn gezakt voor het rijbewijs te straffen met een wachttijd van 15 weken vanaf 1 december wordt versoepeld naar 10 weken. Daartoe zou het CBR hebben besloten na een interne evaluatie én gesprekken met de pas deze zomer […]

lees meer
CBR Meest gelezen Onderzoek Uit het land

CBR compleet losgeslagen…

Het CBR is volledig losgeslagen van de realiteit. Ontspoord. Al meer dan vijf jaar staat het zelfstandig bestuursorgaan ‘onder toezicht’ van de Tweede Kamer, wordt het beschuldigd van het duperen van honderdduizenden jonge mensen, zijn er onvoldoende examinatoren en zijn de wachttijden voor een praktijkexamen B structureel twee keer langer dan de wettelijke norm. Toch […]

lees meer
Meest gelezen Onderzoek Uit het land

Waarom onderzoekt politie de ‘internet fraude’ vanuit het CBR niet?

Zijn de oneerlijke handelspraktijken vanuit het CBR, waar sinds vorig jaar melding van wordt gemaakt door een klokkenluider, anders dan internetfraude? Dat is de grote vraag die onderzoekers naar de oneerlijke handelspraktijken zich nu al bijna een jaar stellen. Politie, Openbaar Ministerie zouden zichzelf eens achter de oren moeten krabben of ze ‘internetfraude’ vanuit het […]

lees meer