Volledige opleiding rij-instructeur in Twente

Tijdens de WRM bijscholing RVV 64 maakte eigenaar Wilko Lenoir bekend dat Enschede eindelijk een volwaardige opleiding rij-instructeur krijgt. Al jaren waren kandidaten aangewezen om Zwolle als dichts bijzijnde locatie. Met de start van de volledige opleiding rij-instructeur verwacht Lenoir een gat in de markt op te vullen.

Dat Lenoir steeds meer van aan de grond krijgt in de regio Twente werd snel duidelijk door de groepsgrootte tijdens de WRM Bijscholing RVV 64. Maar liefst 15 rij-instructeurs behaalden met succes het certificaat tijdens de eendaagse bijscholing in de Roef in Enschede.

“Als jullie mensen weten die rij-instructeur willen worden, dan kun je ze vertellen dat dit voortaan ook in Enschede kan” vertelde Wilko de aanwezige rij-instructeurs.

GERELATEERD

CBR Opleiding

Verzet tegen CBR invloed groeit gestaag!

Steeds meer rijscholen in de Randstad overwegen zich uit te laten schrijven bij het CBR als deze de plannen voor een zogenaamde ‘prestatieladder’ doorzet. Het CBR willen rijscholen die een laag slagingspercentage hebben straffen door ze langer te laten wachten op examencapaciteit. Rijscholen zijn niet verplicht om ingeschreven te staan bij het CBR; dat doen […]

lees meer
Opleiding

Het grootste probleem bij de oplopende wachttijden is het CBR zelf….

Alexander Pechtold en zijn favoriete ‘nieuwste ontdekking’ Elise Verheij zijn sinds deze week te zien en te horen in een volgende poging om de politiek en buitenwereld te manipuleren, misleiden en vooral de schuld van de oplopende wachttijden bij het CBR bij anderen neer te leggen. Pechtold in beeld en de stem van de Enschedese […]

lees meer
Opleiding

Rijvisie: gratis magazine voor kleine rijschool

Hij laat in zijn strijd om vóór 2025 in Nederland een betaalbare rijopleiding te introduceren geen enkel middel onbenut. Vandaag maakt de Needse journalist/ondernemer bekend dat er op 1 juli een gratis magazine in de bus zal vallen bij een geselecteerd aantal rijscholen in Twente. “Dat plan bestaat al een tijdje, maar het was lastig […]

lees meer