Wat ontvangt u bij arbeidsongeschiktheid?

In gesprekken met andere rijschoolhouders horen wij nog wel eens dat ze niet verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid. Voor zzp-ers is dat lastig en vaak te duur. En soms is een instructeur, te oud of juist vanwege gezondheidsproblemen een eigen rijschool begonnen. Toch is het belangrijk voor u om inkomen te krijgen, zodra u arbeidsongeschikt wordt.

Wanneer u niet ouder bent dan 59, dus geen 60, kunt u zich aansluiten bij Share People; dat is geen verzekeringsmaatschappij maar een ‘social enterprise’.

Samen met andere leden bent u eigenaar van deze coöperatie.  De leden van de SharePeople Coöperatie zijn samen 100% eigenaar van SharePeople B.V.. Iedere deelnemer kan lid (aandeelhouder) van deze coöperatie worden door het doen van een kleine investering; volgens mij eenmalig €150. Samen vormen ze dan een eigen alternatief voor een verzekering.

Wij gaan niet uitleggen hoe het SharePeople concept werkt, omdat men dit erg duidelijk uitlegt op de eigen website.

Belangrijk bij dit bericht is om te vermelden dat deze informatie niet wordt geplaatst, omdat Share People en RijschoolProf.nl een advertentieafspraak hebben.

Nee hoor; gewoon omdat het een belangrijke stap kan zijn voor dat moment waarop u inkomensafhankelijk wordt vanwege arbeidsongeschiktheid.

GEEN ADVERTENTIE

GERELATEERD

CBR Meest gelezen Praktijkexamen B Rijbewijs Rijscholen Uit het land

‘Koepel Rijopleiding en Verkeersveiligheid (KRV) en het CBR spelen een spelletje met de consument’

Vandaag maakt het CBR bekend dat de op 1 september ingestelde maatregel om kandidaten die twee keer zijn gezakt voor het rijbewijs te straffen met een wachttijd van 15 weken vanaf 1 december wordt versoepeld naar 10 weken. Daartoe zou het CBR hebben besloten na een interne evaluatie én gesprekken met de pas deze zomer […]

lees meer
CBR Meest gelezen Onderzoek Uit het land

CBR compleet losgeslagen…

Het CBR is volledig losgeslagen van de realiteit. Ontspoord. Al meer dan vijf jaar staat het zelfstandig bestuursorgaan ‘onder toezicht’ van de Tweede Kamer, wordt het beschuldigd van het duperen van honderdduizenden jonge mensen, zijn er onvoldoende examinatoren en zijn de wachttijden voor een praktijkexamen B structureel twee keer langer dan de wettelijke norm. Toch […]

lees meer
Meest gelezen Onderzoek Uit het land

Waarom onderzoekt politie de ‘internet fraude’ vanuit het CBR niet?

Zijn de oneerlijke handelspraktijken vanuit het CBR, waar sinds vorig jaar melding van wordt gemaakt door een klokkenluider, anders dan internetfraude? Dat is de grote vraag die onderzoekers naar de oneerlijke handelspraktijken zich nu al bijna een jaar stellen. Politie, Openbaar Ministerie zouden zichzelf eens achter de oren moeten krabben of ze ‘internetfraude’ vanuit het […]

lees meer