Verkiezing beste en slechtste CBR examinator van Enschede 2021

Om de juiste mensen in de schijnwerper te zetten organiseert RijschoolProfs.nl dit jaar voor het eerst de verkiezing van de beste CBR examinator van Enschede 2021. De stemming is op 7 november gestart via www.rijschoolprofs.nl.

Vanaf 1 december is besloten om ook de slechtste examinator van Enschede te kiezen. De reden daarvoor is dat veel gebruikers van mening waren dat de rijscholen, net als het CBR doet via het dubieuze slagingspercentage, ook de slechtste examinator moeten kunnen kiezen.

In de tussenstand is Frank Nordkamp de beste en Rob Duijndam de slechtste. De uitslag wordt op 31 december 12.00 uur bekend gemaakt via de portal voor rijscholen.

tussenstand op 15/12 12.00 uur
tussenstand op 15/12 12.00 uur

Onze kritiek op het CBR betreft vooral het management, de directie. En dan vooral het feit dat ze teveel invloed willen krijgen bij de rijscholen en het niet zo nauw nemen met de wettelijke taken.

Natuurlijk raakt onze kritiek ook wel eens een examinator, maar dan eigenlijk alleen maar nadat vragen of klachten aan het CBR onbeantwoord blijven. Dan pas, en niet eerder, schrijven wij er over op dit blog… zonder de naam te noemen.

redactie SCBR

GERELATEERD

CBR Meest gelezen Onderzoek Praktijkexamen B Rijbewijs Rijscholen

Needse kandidaten vormen extra bewijs ACM!

Vier Needse leerlingen zijn volgens klokkenluider Henrie Kamps het levende bewijs hoe oneerlijk de handelspraktijken van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen zijn. Alle vier zijn ze aantoonbaar benadeeld door het CBR en vormen ze een belangrijk onderdeel van extra bewijsvoering in het onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt naar oneerlijke handelspraktijken van het CBR. ‘Je […]

lees meer
CBR Meest gelezen Praktijkexamen B

Tellingen bij CBR bevestigen: falende overheid!

Steekproefsgewijs worden op meerdere CBR locaties deze maand tellingen gehouden van het werkelijke aantal praktijkexamens tijdens specifieke tijdsblokken. Belangrijkste reden daarvoor is dat deze steekproeven deel moeten uitmaken in de bewijsvoering bij juridische procedures tegen het CBR. Het betreft een massaclaim voor de vele (tientallen) miljoenen waarvoor jongeren in de periode 2020, 2021 en 2022 […]

lees meer
CBR Meest gelezen Praktijkexamen B Rijbewijs Rijscholen Uit het land

‘Koepel Rijopleiding en Verkeersveiligheid (KRV) en het CBR spelen een spelletje met de consument’

Vandaag maakt het CBR bekend dat de op 1 september ingestelde maatregel om kandidaten die twee keer zijn gezakt voor het rijbewijs te straffen met een wachttijd van 15 weken vanaf 1 december wordt versoepeld naar 10 weken. Daartoe zou het CBR hebben besloten na een interne evaluatie én gesprekken met de pas deze zomer […]

lees meer