‘CBR moet meer invloed krijgen in rijschoolwereld’

Onlangs was CBR directeur Alexander Pechtold te gast bij het televisieprogramma Jinek voor een interview over het bekritiseerde vertrek van demissionair Minister Cora van Nieuwenhuizen.

Duidelijk werd al snel dat Pechtold het vertrek wel een beetje begrijpt: “Je doet het als politicus in dit land ook niet snel goed….”. Daarmee vast een beetje verwijzend naar zijn eigen verleden.

Pechtold omarmt de nieuwe minister nu al: “Barbara Visser heeft ooit eens gezegd dat het CBR meer invloed moet krijgen in de rijschoolwereld, dus ik zie uit naar haar komst…”

Bekijk fragment met Alexander Pechtold hieronder

GERELATEERD

Archief

‘Wat ik vind van Alexander??’

“Alexander praat voor Alexander’ zijn historische woorden uit de mond van Pechtold’s twee-eiige ’tweelingzuster’ Sigrid Kaag…. Nu, nadat ze ondanks haar bedenkelijke (recente) verleden toch kans maakt om ooit ‘onze clown’ te vervangen als minister-president, wordt ze er niet vrolijker van als de media haar vragen stelt over het gedrag van haar (niet-biologische) ’tweelingbroer’: | […]

lees meer
Archief

Wat de ‘Russen met Poetin’ hebben, hebben ‘Rijscholen met Pechtold’…

Journalist/ondernemer Henrie Kamps schrijft wekelijks een of meerdere columns over wat hem bezighoud… Ik zie ze nog zo zitten met een glaasje bier; onze (Willem) Alexander en zijn Argentijnse vrouw. Het is 2014… minder dan 10 jaar geleden. Proost! Het was een tijd waarin Russen nog blij waren met gemaakte keuze uit het recente verleden…. […]

lees meer
Archief

‘Aleksej uit Oekraïne… zou het TOP platform van het CBR binnen 1 dag platleggen of eeuwig gijzelen…’

Journalist/ondernemer Henrie Kamps schrijft wekelijks een of meerdere columns over wat hem bezighoud… In de tijd dat ik een kantoor had in het centrum van Barcelona, aan de Aribau, namen we voor zes maanden de Oekraïener Aleksej in dienst om een tool te ontwikkelen voor de Eredivisie en Oranje. Volgens de KPN, tot dan toe […]

lees meer